Maatregelen bij SKT Westland ivm coronavirus

Ook het Sociaal Kernteam Westland volgt de maatregelen ter bestrijding van het coronavirus op.

Maatregelen in de aanpak tegen het coronavirus en het Sociaal Kernteam Westland

Om het coronavirus te bestrijden treft het kabinet maatregelen. Het Sociaal Kernteam Westland volgt deze maatregelen uiteraard op in het belang van uw gezondheid en de gezondheid van onze medewerkers. Uiteraard blijven wij ons inzetten om cliënten zo goed mogelijk te steunen. Hoe doen wij dit?

  • Wij zijn telefonisch bereikbaar via 140174.
  • Medewerkers werken zoveel mogelijk vanuit huis. Op hun werkdagen zijn zij per e-mail en telefoon te bereiken. 
  • Gesprekken vinden telefonisch, via videobellen of face-to-face plaats. Een face-to-face gesprek vindt bij u thuis plaats of op het kantoor van het SKT. De zorgregisseur stemt met u af wat in uw geval wenselijk en mogelijk is. Uiteraard kan een huisbezoek of gesprek op kantoor alleen plaatsvinden wanneer er bij u, uw gezinsleden en de zorgregisseur geen ziekteverschijnselen zijn en de hygiënevoorschriften worden opgevolgd.   

De ontwikkelingen en maatregelen volgen elkaar snel op. Deze website wordt zo goed mogelijk bijgehouden, maar weet ook dat u ons en onze zorgregisseurs kunt benaderen voor overleg of vragen.

Meer informatie

  • Onze partners zoals de gemeente, Vitis en Patijnenburg hebben ook maatregelen getroffen. Raadpleeg hun websites of neem contact op met uw contactpersoon van de betreffende partner voor meer informatie. 
  • Op de website van het RIVM vindt u het laatste nieuws, wat u kunt doen bij klachten en antwoorden op veel gestelde vragen.
  • Heeft u behoefte aan een luisterend oor tijdens thuisisolatie of quarantaine? Dan kunt u contact opnemen met het Rode Kruis via 070-4455 888 (ma t/m vrij 09-21 u en zat 10-16 u).

Bereikbaarheid Sociaal Kerntem Westland

Vanwege de maatregelen in verband met het coronavirus zijn wij mogelijk minder goed bereikbaar dan u van ons gewend bent.

Lukt het u niet om telefonisch met ons in contact te komen, stuurt u dan een mail naar info@sktwestland.nl en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

logo sociaal kernteam westland