Werken bij het Sociaal Kernteam Westland

Werken bij het Sociaal Kernteam Westland betekent: Westlanders ondersteuning bieden die jeugdhulp vragen, of er even niet uitkomen door de vele problemen die ze hebben.

Intensieve samenwerking

Dagelijks werken ruim 120 gedreven professionals om te doen wat nodig is om Westlandse gezinnen weer in regie te laten komen. Daarbij wordt intensief samengewerkt met de gezinnen zelf, de directe omgeving, ketenpartners en zorgaanbieders. Het Sociaal Kernteam Westland is een jonge en lerende organisatie, waar innovatie, samenwerken en betrouwbaarheid voorop staan. De ontwikkeling van de eigen professionals krijgt daarin volop kansen.  

Nieuwsgierig geworden naar het Sociaal Kernteam Westland? Weten waar we voor staan en gaan?

Over Sociaal Kernteam Westland

“Ik heb de leukste baan van het Westland!"

Zorgregisseur Manon: “Ik heb de leukste baan van het Westland! Fijne collega’s, pittig maar heel bevredigend werk. Samenwerking is in ons werk cruciaal. Met school, de huisarts, partijen als Vitis Welzijn. Maar vooral met de mensen zelf. Zij moeten ons kunnen vertrouwen. Dus zeggen we altijd wat we doen, ook als dat niet zo fijn is, maar wel nodig voor het resultaat. Een gezin dat stabiel en gelukkig is, dat is mijn drijfveer. Elke dag weer.”

Vacatures bij het SKT
Vacatures